[paytium name=”Donatie Moskee Naarden” description=”Donatie Moskee Naarden”] [paytium_dropdown label=”Selecteer uw donatie” options=”10,- = 10 bouwstenen/20,- = 20 bouwstenen/50,- = 50 bouwstenen/100,- = 100 bouwstenen/200,- = 200 bouwstenen/125,- = halve meter grond/250,- = 1m² of 1 gebedsplek/500,- = 2 m² of grond voor je ouders/750,- = bouwmeter excl. afbouw/1500,- =bouwmeter incl. afbouw” options_are_amounts=”true”]
[paytium_amount label=”Vrij bedrag:” default=””]
[paytium_total]
[/paytium]

Donatie opties:

 • Donatie Nieuwbouw moskee vrij bedrag
 • Donatie: 10 bouwstenen €10
 • Donatie: 20 bouwstenen €20
 • Donatie: 50 bouwstenen €50
 • Donatie: 100 bouwstenen €100
 • Donatie: 200 bouwstenen €200
 • Donatie: halve meter grond €125
 • Donatie: 1m2 grond of 1 gebedsplek €250
 • Donatie: 2 m2 grond voor je ouders €500
 • Donatie: Bouwmeter exclusief afbouw €750
 • Donatie: Bouwmeter inclusief afbouw €1.500

De moskee is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI. Deze ANBI-status houdt in dat uw donaties (boven het drempelbedrag) fiscaal aftrekbaar zijn. Met u donatie heeft u dus profijt in deze wereld en in het hiernamaals, doe er uw voordeel mee!

Beste broeders en zusters,

Allaah سبحانه وتعالى zegt:

لَن تَنَالُواْ ٱلۡبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَۚ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَيۡءٖ فَإِنَّ ٱللَّهَ بِهِۦ عَلِيمٞ.

Jullie zullen het goede (d.w.z. het Paradijs) niet bereiken, totdat jullie uitgeven van datgene wat jullie liefhebben. En wat jullie ook van iets uitgeven, waarlijk, Allah is hiervan op de hoogte“. (Quraan 3:92)

Beste broeders en zusters, Stel jezelf eens heel serieus deze vraag. “Heb ik voldoende uitgegeven van wat ik liefheb, zodat ik Insha’Allah het goede(paradijs)zal bereiken?

De sadaqah heeft een grote en geweldig effect, het zuivert het hart en het brengt je dichterbij Allah سبحانه وتعالى.

De sadaqah heeft nog vele andere effecten, zoals het verdrijven van verschillende vormen van beproevingen, het genezen van ziekten, het voorkomen en oplossen van rampen en problemen, het uitwissen van zonden, het compenseert, zegent en vermeerderd bezittingen/rijkdom, vermeerderd de leeftijd en geeft baraka in eigen gezondheid en het zorgt voor zegeningen en geluk in het gezin en nog veel meer…

Allaah سبحانه وتعالى zegt:”Alleen hij kan de Moskeeën onderhouden die in Allah en de laatste Dag gelooft en het gebed houdt en de Zakaat betaalt en niemand vreest behalve Allah. Dezen zijn het die tot de geleiden behoren” (Quraan 9:18)

De profeet ﷺ heeft gezegd: “Degene die een moskee bouwt, al is het ter grootte van een vogelnest of zelfs kleiner, Allah zal voor hem een huis bouwen in het Paradijs“ (sunan ibn maajah)

Dierbare broeders/zusters,
De gezegende maand Ramadan is de maand van liefdadigheid. De profeet was het meest gul in de Ramadan!  Daarnaast zijn de vakantiegelden reeds gestort! Dit is de kans om bovenstaande Quraan verzen en hadith te praktiseren, opdat je Insha’Allah het goede(paradijs) zult bereiken en
tot de geleiden zult behoren! De kleine islamitische gemeenschap in Naarden heeft uw hulp enorm hard nodig zodat de bouw van de moskee insha’Allah gerealiseerd kan worden. Elke bijdrage is welkom!

Geef voor het Huis van Allah, doneer vandaag nog op: *NL58RABO0372211194*.
(Voor overboekingen vanuit het buitenland:
BIC : RABONL2U)

Tot slot, u helpt ons enorm en doet gelijk hiermee een sadaqa als u onze boodschap zoveel mogelijk verder verkondigd!

Moge Allaah سبحانه وتعالى u belonen met het aller beste in deze dunya en in al-agira!

U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren aan de moskee. Daarnaast is het ook mogelijk om u bijdrage ineens te voldoen of te verspreiden over een aantal perioden. Alle kleine beetjes helpen!

* U kunt uw donatie gemakkelijk overmaken door op bovenstaande doneer optie te klikken.

* U kunt uw donatie overmaken naar rekening NL58RABO0372211194, ten name van ‘Vereniging Islamitische gemeenschap Naarden’, onder vermelding van “Donatie nieuwbouw moskee”;

* U kunt uw donatie ook contant betalen bij een van de bestuursleden. U krijgt een kwitantie als bewijs van betaling;

* U kunt uw sieraden voor de bouw van de moskee doneren. Dit dient u wel zelf persoonlijk af te geven.